Fantje selekcije U9 po dolgem čacu na prijateljskem turnirju v Žireh in Ilirski Bistrici. V Žireh so se pomerili z vrstniki NK Žiri in Športni Utrinek. V Ilirski Bistrici pa z vrstniki iz Bistrice in Ajdovščine.

 

 

Idrija 15.2.2020
V Idrijski Modri dvorani je potekal nogometni turnir, ki so se ga udeležile tudi selekcije ND Idrija.
Naši najmlajši so pokazali željo in veselje do nogometa in prišli do zadetkov med tekmami in na koncu do lepe medalje.
Selekcija U9 je začela igrati istočasno kot najmlajši vendar na drugem igrišču. Igrali sta dve ekipi. Obe ekipi sta pokazali napredek, željo in borbo.
Druga ekipa je z malo nesreče 2x izgubila in 1x zmagala na koncu pa v skupinah izpadla. Prva ekipa si je po porazu in remiju na koncu priborila zmago, ki jih je popeljala v četrtfinale. Tam pa so kot drugo uvršeni v svoji skupini dobili za nasprotnika NK Bled, ki je bil v svoji skupini prvo uvrščeni. ND Idrija 1 je po premoči Bleda priznala poraz ti pa so bili zmagovalci turnirja.

 

 

V nedeljo 20.10.2019 smo se s selekcijo U9 udeležila turnirja v Šempasu. Sodelovalo je 8 ekip in sicer štiri ekipe Gorice, ter po dve ekipi iz Idrije in Šempasa. Fantje so tako odigrali kar šest tekem in bili na koncu pošteno utrujeni. Obe ekipi (letnik 2011 in 2012) sta odigrali super tekme, kar je dober obet za naslednje akcije.

V nadaljevanju nekaj utrinkov.

 

V soboto 23.06 je v Kobaridu v sklopu zaključka sezone igrala selekcija U9. Igrali so proti Kobaridu,Tolminu in Ledinam.
Fantje so prvo tekmo igrali proti eni izmed ekip Kobarida, kjer so bili še utrujeni (zaspani), ter tekmo izgubili.

Ta igra jih ni potrla, temveč jih streznila oz. zbudila, ter spravila k želji po zmagi ter zabavi. Naslednje 3 tekme so fantje pokazali borbenost, sodelovanje predvsem pa igrivost, ter tekme tekoče zmagali. Nato je sledilo pol ure pavze potem pa nadaljevanje za tretje mesto,kjer so bili domačini iz Kobarida srečnejši.

Za nagrado so fantje dobili makarone in pokal za 4. mesto ter seveda slasten sladoled.

 

V soboto 17.06., je na stadionu v Idriji v sklopu zaključka nogometne sezone potekal turnir selekcij U9 .Nastopilo je šest ekip iz Idrije 2*, Kobarid, Ledine in Tolmin 2*.

Zmagali so otroci iz Idrije, pred Kobaridom in Tolminom, Ledini, Idrijo 2 in Tolminom 2.

Spodaj nekaj fotoutrinkov.

 

V soboto 25.02., je v Idrijski Modri dvorani potekal turnir selekcij U9 in U13. Za odlično organizacijo so poskrbeli člani NK Ledine. Turnirja se je udeležilo 12 ekip v vsaki kategoriji.

NK Idrija Cerkno je nastopal z dvema ekipama v kategoriji U9, kjer so fantje dosegli prvo in peto mesto, ter z dvema ekipama v kategoriji U13, kjer so fantje dosegli tretje mesto.

Za najboljšega igralca v kategoriji U13 je bil izbram član NK Idrija Nejc Podobnik.