MATEJ MLAKAR – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Primorje, kjer je v 1SNL uspešno odigral devet sezon. Kariero je zaključil pri  ND HIT Gorica. Bil je Mladinski Reprezentant Slovenije U21.

Sašo Ogrič – Po končani nogometni šoli v Idriji je nogometno pot nadaljeval v članski ekipi Primorja, kjer je nastopal v 1. SNL. Kasneje se je pridružil ekipi NK Tolmin, kjer trenutno igra v 2 SNL.

NEJC PRAPROTNIK – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri ND HIT Gorica. Kasneje prestopil v Atalanta B. C., preizkusil pa se je tudi v Škotski Nogometni Ligi.

DAVID FRELIH – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bilje Primorje. Kasneje je prestopil v ND BRAVO, in NK Zarica. Trenutno igra za ekipo Brda v 2SNL.

BOŠTJAN FRELIH – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bilje Primorje. Kasneje je prestopil v ND Gorica ter NK Krško. Trenutno je član FC Zbrojovka Brno, ki igra v 1. Češki ligi, kot posojen igralec igra za NK Inter Zaprešić v 1HNL. Trenutno igra v NK Žiri.

Jaka Lapanja – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot uspešno nadaljuje pri NK Bravo. Trenutno igra za NK Tolmin v 3 snl zahod.

ŽIGA FRELIH – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bravo. Eden najbolj perspektivnih vratarjev je po igranju za mladinsko ekipo NK Domžale prestopil v NK Krka. Sezono 2019 / 20 nadaljuje v hrvaškemu prvoligašu Inter Zaprešić.

Žiga je tudi Slovenski reprezentant selekcije U21.

Aljaž Tavčar – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot uspešno nadaljuje pri NK Bravo.Aljaž trenutno igra v 3SNL zahod za NK Ilirija.

DARJO KOLOBARIĆ – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bravo kot najboljši strelec 1SNL U15 ZAHOD. Z NK Bravo postal tudi prvak 2014/15.  Trenutno igra za NK Domžale. Reprezentant U19.

Matic Tratnik – Po končani nogometni šoli v Idriji je nogometno pot nadaljeval v nogometni šoli Bravo. Trenutno igra za NK Žiri v 3. SNL.

GAŠPER TRATNIK – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljuje v Ljubljani pri NK Interblock.

ADAM GNEZDA ČERIN – Adam je pravi legionar, saj je Idrijo zapustil že dokaj mlad. Osnovne korake in tehniko se je naučil v nogometni šoli Idrija. Nogometno pot je nadaljeval pri NK Bravo ter kasneje prestopil v NK Domžale. Reprezentant U20.

Adam z 02.09.2019 igra za FC Nurnberg v 2 nemški ligi.