Glede na naslov objave, bi kdo pomislil, da smo bili na mednarodnem nogometnem turnirju, ki je potekal med 22. in 25. junijem v Fažani, katerega se je udeležila selekcija letnikov 2002-2005 deležni posebne obravnave in ekstremnega uživanja, pa ni bilo tako.

V konkurenci 12 ekip v dveh skupinah, nas je spremljala izjemna vročina, tekme v petek in soboto ob 08:00, 14:00 in 19:00 v istem dnevu, pa so poskrbele za skrajni napor fantov, ki so na igrišču pustili dušo in srce. Ob visokih temperaturah, ki so dosegale 34°C se je bilo potrebno boriti proti ekipam NK Izole, NK Črnuče, NK Opatije, FC Pas Florinna (GR) in ASD Azzurra Ravenna (IT).

Z dvema izjemnima zadetkoma se je izkazal najmlajši igralec na igrišču Felc Vit, celotna ekipa pa preko celotnega turnirja z izjemno borbenostjo in nepopustljivostjo, ki je mogoča samo v tako zdravem in prijateljskem kolektivu, kot so ga fantje dejansko predstavljali.

No, če smo že na morju, je potrebno tudi uživati, navsezadnje je morje idealen kraj prav za to vrsto razvade. In tudi v tej prvini so fantje pokazali pravi karakter. Ob dobri hrani, vremenu in družbi so poskrbeli za odlično atmosfero, da se v kuhinji znajdejo prav tako dobro kot dekleta, pa so demonstrirali z odlično pripravljenimi in še bolj okusnimi palačinkami.

In še obvestilo staršem; BILI SO SUPER!

Več, si lahko ogledate v zavihku TURNIRJI/U15 turnirji.