Spoštovani,

V Hervisu smo pripravili posebno akcijo,  s katero želimo mlade nogometaše vzpodbuditi, da s pomočjo glasovanja na posebni spletni strani www.HervisTrener.com svojemu nogometnemu klubu pomagajo do sponzorskih sredstev, ki jih bomo v ta namen zagotovili v Hervisu.

V akcijo smo vključili vse slovenske nogometne klube, ki imajo lastno nogometno šolo,  in med klubi, za katerega lahko oddajo svoj glas,  je tudi vaš klub. Ime vašega kluba je na seznamu, kjer lahko obiskovalci spletne strani izberejo klub,  za katerega želijo glasovati.

Če v vašem klubu ne želite, da mladi nogometaši, njihovi prijatelji in sorodniki oddajo glas ter sodelujejo v tej akciji, nas prosim o tem obvestite in vaš klub bomo odstranili s seznama klubov, ki so obiskovalcem spletne strani na voljo za glasovanje. V tem primeru vas prosimo, da nam vašo željo po odstranitvi s seznama za glasovanje pošljete po elektronski pošti na info@HervisTrener.comnajkasneje do torka,  19.4.2016. V tem primeru bomo vaš klub odstranili s seznama za glasovanje najkasneje v treh dneh po prejemu obvestila.

Klub oz. nogometna šola, ki bo na glasovanju, ki bo trajalo do konca meseca maja,  osvojil največ glasov,  bo prejel sponzorstvo v višini 3.000 EUR *, klub z drugim največjim številom glasov 100 nogometnih žog in klub s tretjim največjim številom glasov 50 nogometnih žog.

Mlade nogometaše, ki bodo s svojimi glasovi klubu pomagali do največjega števila glasov,  bo s pomočjo Hervisa obiskal tudi priznani nogometni trener Matjaž Kek, ki bo skupaj s trenerji kluba z mladimi nogometaši opravil trening v terminu,  za katerega se bomo dogovorili s klubom, ki bo prejel največ glasov. Vse podrobnosti o akciji so vam na voljo na spletni straniwww.HervisTrener.com,  kjer bo na voljo tudi nekaj trenerskih nasvetov Matjaža Keka.

Vabimo vas, da svoje nogometaše povabite k sodelovanju in po svojim močeh pomagate k čim boljšemu rezultatu glasovanja.

Želimo vam čim boljši zaključek letošnje tekmovalne sezone in vas lepo pozdravljamo.

Hervis, šport in moda d.o.o.