V nedeljo 20.10.2019 smo se s selekcijo U9 udeležila turnirja v Šempasu. Sodelovalo je 8 ekip in sicer štiri ekipe Gorice, ter po dve ekipi iz Idrije in Šempasa. Fantje so tako odigrali kar šest tekem in bili na koncu pošteno utrujeni. Obe ekipi (letnik 2011 in 2012) sta odigrali super tekme, kar je dober obet za naslednje akcije.

V nadaljevanju nekaj utrinkov.

 

V soboto 23.06 je v Kobaridu v sklopu zaključka sezone igrala selekcija U9. Igrali so proti Kobaridu,Tolminu in Ledinam.
Fantje so prvo tekmo igrali proti eni izmed ekip Kobarida, kjer so bili še utrujeni (zaspani), ter tekmo izgubili.

Ta igra jih ni potrla, temveč jih streznila oz. zbudila, ter spravila k želji po zmagi ter zabavi. Naslednje 3 tekme so fantje pokazali borbenost, sodelovanje predvsem pa igrivost, ter tekme tekoče zmagali. Nato je sledilo pol ure pavze potem pa nadaljevanje za tretje mesto,kjer so bili domačini iz Kobarida srečnejši.

Za nagrado so fantje dobili makarone in pokal za 4. mesto ter seveda slasten sladoled.

 

V soboto 17.06., je na stadionu v Idriji v sklopu zaključka nogometne sezone potekal turnir selekcij U9 .Nastopilo je šest ekip iz Idrije 2*, Kobarid, Ledine in Tolmin 2*.

Zmagali so otroci iz Idrije, pred Kobaridom in Tolminom, Ledini, Idrijo 2 in Tolminom 2.

Spodaj nekaj fotoutrinkov.

 

V soboto 25.02., je v Idrijski Modri dvorani potekal turnir selekcij U9 in U13. Za odlično organizacijo so poskrbeli člani NK Ledine. Turnirja se je udeležilo 12 ekip v vsaki kategoriji.

NK Idrija Cerkno je nastopal z dvema ekipama v kategoriji U9, kjer so fantje dosegli prvo in peto mesto, ter z dvema ekipama v kategoriji U13, kjer so fantje dosegli tretje mesto.

Za najboljšega igralca v kategoriji U13 je bil izbram član NK Idrija Nejc Podobnik.