Brioni Cup 2018, Fažana 21.06 – 24.06.2018

Tako kot lansko leto smo se tudi letos s selekcijo U15 udeležili močnega mednarodnega turnirja v Fažani. V navedeni starostni skupini je sodelovalo 12 ekip v dveh skupinah. idrija je bila v skupini skupaj z NK Dekani, SC Znojmo, NK Grobničan, NK Mladost Fažana in NK Galižana. V skupini smo zasedli 4 mesto (dve zmagi in trije porazi). Za več žal ni bilo sreče. Milo rečeno slabe sodniške odločitve niso dopuščale dvoma glede napredovanja, sploh na tekmi z NK Grobničan, kjer je bila Idrija močno oškodovana. Zmaga bi zadoščala za uvrstitev v polfinale.

Ne glede na navedeno so fantje pokazali dobro igro. Določene ekipe so odstopale (SC Znojmo ter Italijanski predstavnik PSP team Italia blu), ki sta demonstrirali zavidljivo znanje za ta nivo. Italijanska ekipa je tudi zmagala turnir.

 

Brioni Cup 2017, Fažana 22.06 – 25.06.2017

 

4. MEDNARODNI TURNIR ZA POKAL IDRIJE

v soboto, 17.06.2017 je na Mestnem stadionu v Idriji potekal 4. turnir za pokal Idrije.

Ob spodaj navedenih ekipah se so se najbolje odrezali fantje NK Svobode. Drugo mesto je zasedla ekipa NK Ivančna Gorica in tretje mesto ekipa ND Idrija. Četrto in peto mesto sta zasedli ekipi Tolmina in Svobode 2.

Vsem ekipam se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in na snidenje naslednje leto.

Spodaj nekaj foto utrinkov..

 

ZIMSKA LIGA V MALEM NOGOMETU

je potekala med decembrom 2016 in marcem 2017 v dvorani OŠ Sp. Idrija.

Prepričljivo so zmagali fantje ND Idrija. Najboljši strelec BOR JEREB.

Spodaj nekaj foto utrinkov

3 MEDNARODNI TURNIR U14 ZA POKAL IDRIJE

v soboto, 18.06.2016 je na Mestnem stadionu v Idriji potekal 3. turnir za pokal Idrije.

Ob spodaj navedenih ekipah se so se najbolje odrezali fantje NK Ivančne Gorice. Drugo mesto je zasedla ekipa NŠ Ajdovščine in tretje mesto ekipa ND Idrija. Četrto in peto mesto sta zasedli ekipi Tolmina in Vrhnike.

Vsem ekipam se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje in na snidenje naslednje leto.

Spodaj nekaj foto utrinkov..