Rabac junij 14 – 17. 2018

V Rabcu smo se s selekcijo U11 udeležili turnirja Labinskih rudarjev. Turnir je potekal od 14 – 17.06. Udeležilo se ga je približno 50 ekip v treh starostnih kategorijah (U9, U11 in U13). V svoji skupini smo deosegli 4. mesto. Igrali smo sicer sistem 8+1, kar je v Sloveniji običajno šele s selekcijo U13. Po začetnem otipavanju smo ga nekako osvojili, se pa pozna, da preskok iz 6+1 ni enostaven.

No zgoraj napisano bolj za arhiv. Fantje so odigrali odlično in borbeno. Želja je bila, vendar ob toliko novih stvareh / dogodivščinah verjetno preveč motečih faktorjev za bolj viden uspeh. Primarni cilj druženje in igranje nogometa je popolnoma uspel. Čestitke Alenu, Faruku, Mihaelu, Luki, Tianu O. in Tianu T., Matiji, Tinetu G., Tinetu V. in Tinetu M., Lovru, Urbanu, Mihi, Anžetu, Andražu in Benu.

Zahvala Sašotu, Stanetu, Kristjanu, Daniju in Ivanu za pomoč pri “vzgojiteljskih” opravilih, prevozu in organizaciji.

Veselimo se že naslednjega leta.

Turnirji v letu 2016

V mesecu februarja poteka tradicionalni turnir selekcij U13 in U11. Tokratnega se je udeležilo 10 ekip, v vsaki selekciji po pet. Tako kot pri selekciji U13 je tudi pri selekciji U11 zmagala ekipa NŠ Ajdovščina. Za največje presenečenje so poskrbeli fantje iz Cerknega, ki so si z borbeno in požrtvovalno igro priigrali 2 mesto. Treje mesto je dosegla ekipa Idrije.

 

Turnirji v letu 2015