MATEJ MLAKAR – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Primorje, kjer je v 1SNL uspešno odigral devet sezon. Kariero je zaključil pri  ND HIT Gorica. Bil je Mladinski Reprezentant Slovenije U21.

Sašo Ogrič – Po končani nogometni šoli v Idriji je nogometno pot nadaljeval v članski ekipi Primorja, kjer je nastopal v 1. SNL. Kasneje se je pridružil ekipi NK Tolmin, kjer trenutno igra v 2 SNL.

NEJC PRAPROTNIK – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri ND HIT Gorica. Kasneje prestopil v Atalanta B. C., preizkusil pa se je tudi v Škotski Nogometni Ligi.

DAVID FRELIH – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bilje Primorje. Kasneje je prestopil v ND BRAVO. Trenutno igra za NK Zarica Kranj v 2 SNL.

BOŠTJAN FRELIH – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bilje Primorje. Kasneje je prestopil v ND Gorica ter NK Krško. Trenutno je član FC Zbrojovka Brno, ki igra v 1. Češki ligi, kot posojen igralec igra za NK Inter Zaprešić v 1HNL.

Jaka Lapanja – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot uspešno nadaljuje pri NK Bravo.

ŽIGA FRELIH – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bravo. Eden najbolj perspektivnih vratarjev trenutno igra v mladinski ekipi NK Domžale.

Aljaž Tavčar – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot uspešno nadaljuje pri NK Bravo.

DARJO KOLOBARIĆ – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljeval pri NK Bravo kot najboljši strelec 1SNL U15 ZAHOD. Z NK Bravo postal tudi prvak 2014/15.  Trenutno igra za NK Domžale. Reprezentant U16.

Matic Tratnik – Po končani nogometni šoli v Idriji je nogometno pot nadaljeval v nogometni šoli Bravo. Trenutno igra za AŠK Bravo v 3. SNL ZAHOD.

GAŠPER TRATNIK – Po končani nogometni šoli v Idriji nogometno pot nadaljuje v Ljubljani pri NK Interblock.

ADAM GNEZDA ČERIN – Adam je pravi legionar, saj je Idrijo zapustil že dokaj mlad. Osnovne korake in tehniko se je naučil v nogometni šoli Idrija. Nogometno pot je nadaljeval pri NK Bravo. Trenutno uspešno nastopa za NK Domžale. Reprezentant U17.