Spoštovani starši, športni navdušenci-ke, ljubitelji in ljubiteljice nogometa, dragi otroci,

veseli nas, da ste si za aktivno preživljanje svojega prostega časa izbrali  prav nogomet, ki poleg športa, pomeni tudi druženje z vrstniki.

Z veseljem do igranja nogometa, ki je najbolj razširjena igra na svetu, postajate del te čudovite igre tudi VI.

V nogometni šoli vam želimo dati več, kot le brcanje žoge. Želimo vam poleg nogometnega znanja, dati tudi zabavo in veselje do športa.

V Idriji  nogomet igramo že več kot 100 let. To je izjemna tradicija, s katero se lahko pohvalijo le redki svetovni klubi. V nogometni šoli, jo, kot del ND Idrija gojimo s trdim delom, ponosom in pripadnostjo klubu, ki ga zastopamo.

Otroci ste glede na starost razporejeni v šest selekcij od U7 (do sedem let) do U19 (do devetnajst let). V tekmovalnem smislu najmlajši sodelujete na turnirjih, organiziranih v sklopu MNZ Nova Gorica, ostale kategorije pa so vključene v ligaške sisteme MNZ Nova Gorica.

Uspešno sodelujemo tudi z drugimi občinami, kjer  v Cerknem delujejo selekcije do U11.

Vsem, ki boste nadaljevali šolanje izven Idrije zagotavljamo možnost treniranja v klubih v kraju šolanja, bolj perspektivnim, pa poizkušamo omogočiti nadaljevanje nogometne poti v klubih, ki so naši strateški partnerji in omogočajo razvoj igralcev na najvišji kakovostni ravni.

Poleg Nogometne šole v sklopu ND Idrija deluje tudi izredno aktivna veteranska sekcija.

Vse, ki si želite postati aktivni člani kluba iskreno vabimo, da se nam pridružite.

Želim vam obilo uspehov in veliko zmag, dobre volje in čudovitih trenutkov s prijatelji – soigralci.

Športni pozdrav!

Uprava ND Idrija