Prva tekma po skoraj desetih letih za člansko ekipo Idrije je bila odigrana v Komnu, kjer so domači igralci bolje odprli tekmo.Po dokaj nervozni in slabi igri idrijske zasedbe so domačini že po tridesetih minutah igre z zadetkoma Colje in Umeka vodili z 2:0.
Idrijčani so se nato le zbrali ter prevzeli nadzor nad sredino igrišča.Po lepi podaji Iliča in asistenci Bratuža je na 1:2 znižal Rok Jereb. To je Idrijčanom dalo krila, ki so močno pritisnili domačine na njihovo polovico. Po še eni odlični asistenci Iliča, je po levi strani v kazenski prostor prodrl Grošelj, ki je z natančno podajo v sredino zaposlil Medica, ki je rutinirano izenačil na 2:2. Polčas se je tako končal z neodločenim rezulatatom.

V drugem polčasu smo gledali raztrgano igro na obeh straneh. Do priložnosti sta prihajali obe ekipi, nekajkrat se je izkazal gostujoči vratar Mohorič, največjo priložnost pa je za goste iz Idrije imel Florjančič, katerega strel je zletel tik mimo vratnice.
V zaključku tekme je ekipa Idrije zaradi prekrška za rdeči karton nad vratarjem imela prednost igralca več na terenu, ki pa jo na žalost niso znali unovčiti. Zgodilo se je ravno nasprotno, po nerazumljivem 10min sodnikovem podaljšku je domačine v zadnji akciji na tekmi v vodstvo popeljal Uršič. Končni rezultat je bil tako 3:2 za domačine iz Komna.